DAN OTVORENIH VRATA - Svetski dan oralnog zdravlja 2019

Svetski dan oralnog zdravlja organizuje Svetska Stomatološka Federacija (FDI World Dental Federation) i predstavlja najveću globalnu akciju za promovisanje oralnog zdravlja. Nizovi kampanja povezanih sa Svetskim danom oralnog zdravlja imaju za cilj da pošalju poruku deci i odraslima o važnosti održavanja oralnog zdravlja na pravi način, kao i značaju oralnog zdravlja u održavanju celokupnog stanja organizma.

Svake godine Svetski dan oralnog zdravlja ima specifičnu temu posvećenu kako generalnoj publici, tako i profesionalcima i institucijama iz oblasti oralnog zdravlja koji svi imaju ulogu u promociji, unapređenju i zaštiti oralnog zdravlja. Ove godine tema Svetskog dana oralnog zdravlja je "Recite Aaa - radite na zdravlju usta", i ima za cilj da podstakne ljude da deluju i posvete se akcijama i navikama koje će unaprediti zdravlje usta i zuba.

Stomatološka ordinacija MAJA DENTAL CARE se priključuje obeležavanju Svetskog dana oralnog zdravlja, i 20.03.2019. organizuje "Dan otvorenih vrata", kada će svi zainteresovani moći da obave besplatan stomatološki pregled u Stomatološkoj ordinaciji MAJA DENTAL CARE - više informacija i zakazivanje na sajtu ordinacije.

Social media: 
http://www.facebook.com/majadentalcare/